02 d’agost 2021

CxR a tota la Nació

 


Val la pena!

Censeu-vos al Cens del CxR, la inscripció, el carnet i el QR de ciutadania.
CxR  en defensa de la Nació, de la Llengua, dels territoris, ...
CxR, Principat, Catalunya Nord, Illes, País Valencià ... Franja, Andorra, Món
Tots hi sou convidats, les portes són obertes.

Ja en som 98.353 ciutadans censats i en augment

UNA NACIÓ, UNA LLENGUA, UN ESTAT CONFEDERAT,
LES PRÒPIES LLEIS I CONSTITUCIONS.
UN POBLE EN MARXA !

VAL LA PENA CENSAR-NOS AL CxR.

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA
VISQUEM EL MUTU RESPECTE
VISQUEM L'ANHEL

ASSEGUREM LA LLENGUA
INSTITUCIONALITZEM TOTS ELS TERRITORIS
FINS A LA VICTÒRIA FINAL
QUE SOLS SERÀ LA PLENA INDEPENDÈNCIA.

Catalans que vau votar el 1r d'octubre del 2017, i tots els qui vau anhelar i celebrar aquella fita des d'arreu de la Nació, val la pena censar-nos tots i esdevenir ja incipient República Catalana Independent. Ara mateix ja som 98.353 ciutadans i en creixement.

 

Notícies de Vilaweb:

Primera notícia, de les Illes:

El Consell per la República obre la delegació a les Illes
amb un acte a Perpinyà

Es va fer aquest divendres passat al Palau dels Reis de Mallorca · Hi ha assistit Carles Puigdemont. Així ho expressava la notícia:

El Consell per la República ha obert avui la delegació a les Illes amb un acte que s’ha fet al Palau dels Reis de Mallorca de Perpinyà. hi ha anat els representants de les diferents illes: l’ex-eurodiputat d’ERC Bernat Joan, per Eivissa; l’ex-diputada balear Esperança Marí, per FormenteraMagdalena Gonzàlez i Maria Antònia Font, coneguda activista feminista i per la llengua, per Mallorca, i l’escriptor Joan Francesc López Casasnovas, per Menorca.

En declaracions als mitjans de comunicació, Comín s’ha mostrat satisfet que la constitució de la delegació hagi estat iniciativa dels illencs i ha definit la implementació institucional de l’entitat al territori com a exemple clar d’un desplegament de baix a dalt. “La culminació del procés d’independència necessita que el consell estigui arrelat institucionalment i organitzativament al territori”, ha defensat.

Una de les promotores per Mallorca, Maria Antònia Font, ha fet valdre les protestes i mobilitzacions a les Illes: “Som un sol poble, i aquest acte ratifica que som Països Catalans.” “Hi ha una part de la societat amb una simpatia per una Catalunya independent. Cal impulsar una institució com el Consell que treballa per al conjunt de la nació i la catalanofonia”, ha afegit Bernat Joan.

--------------------

Segona notícia, del País Valencià:

Es posa en marxa un grup impulsor de la Delegació al País Valencià del Consell per la República

Aquest diumenge s’ha fet públic un comunicat d’un grup impulsor de la que podria ser la Delegació al País Valencià del Consell per la República. Divendres a Perpinyà es va fer pública la creació de la Delegació de les Illes del Consell per la República, la segona després de la Delegació de la Catalunya Nord, que ja funciona fa mesos.

 

El Grup valencià de suport al Consell per la República Catalana

Manifestem

1.- Que som continuadors del republicanisme valencià en tota la seua diversitat, de Blasco Ibáñez a Lluís Lúcia, del rector Peset a Joan Fuster.

2.- Que ens considerem membres de la nació catalana i lluitem pel seu alliberament nacional i social. Primerament, per fer efectiva la independència del Principat de Catalunya com a Estat independent en forma de República i, després, per aconseguir la unitat i la independència del conjunt dels Països Catalans.

3.- Que denunciem el règim del 78, com a hereu del règim franquista i continuador de moltes de les seues estructures, sobretot les repressives policials i judicials. Unes eines repressives especialment adreçades, actualment, contra l’independentisme català.

4.- Que, per tot això, ens constituïm en Grup impulsor de la Delegació al País Valencià del Consell per la República Catalana i cridem a participar-hi totes les persones interessades en aquests objectius.

País Valencià, 31 de juliol de 2021

-----------

PS 1: El CxR al Principat, a la Catalunya Nord, a les Illes, al País Valencià, ...
Ja en som 98.353 ciutadans censats. CENSA'T, val la pena!

PS 2: https://www.vilaweb.cat/noticies/el-consell-per-la-republica-obre-la-delegacio-a-les-illes-balears-amb-un-acte-a-perpinya/

PS 3: https://www.vilaweb.cat/noticies/es-posa-en-marxa-un-grup-impulsor-de-la-delegacio-al-pais-valencia-del-consell-per-la-republica/

PRESENTAR-NOS TOTS JUNTS A LES PROPERES ELECCIONS CATALANES PER A COMPLETAR LA DUI I FER EFECTIVA LA NOSTRA INDEPENDÈNCIA:   
People hold hands and Latvian flags as they participate in a human chain at Baltic Way near Riga August 23, 1989. Runners left Lithuania and Estonia on August 22, 2009, for neighbouring Latvia to start events marking the 20th anniversary of a 600 km (375 mile) human chain that showed the Balts' wish to regain their independence from the Soviet Union. More than two million people in the Baltic countries of Estonia, Latvia and Lithuania joined hands in one of the biggest mass protests seen against the former Soviet Union and demanded the restoration of independence. Picture taken August 23, 1989. REUTERS/Ints Kalnins/Files (LATVIA POLITICS ANNIVERSARY IMAGES OF THE DAY) - RTR270BQ